Najbolji izbor za transport
Odaberite svoj Iveco Stralis EURO 5 - EEV i vozite bez briga
Apsolutna sigurnost je uvek zagarantovana


Preuzmi brošuru


OK TRUCKS nudi sertifikovana IVECO vozila koja su pokrivena garancijom proizvođača, servisom i servisnim uslugama kao i širokim rasponom poslovnih rešenja za naše klijente. Iveco Stralis EURO 5 - EEV je uvek dobra i dokazana investicija. Odabirom našeg vozila dobijate sledeće prednosti:

  • Sertifikovana polovna vozila sa dokazanom kilometražom
  • Niska potrošnja goriva i odlične performanse
  • Dekompresiona Motorna Kočnica (EBS) je standardna
  • Jednostavno čišćenje izduvnog Sistema
  • Mobility Care usluga do 3 godine,opcionalno, sa 5.000 EUR pokrivenošću po slučaju, kada vozilo stane na putu.

Molimo da popunite obrazac. Uskoro ćemo Vas kontaktirati

Molimo unesite telefonski broj.
Neispravna e-mail adresu.

Обавезна поља су означена са *.

Молимо одговорите на све наредне изјаве

Pročitao/la sam Obaveštenje o privatnosti i dajem svoju saglasnost u svrhe i obrade koji su detaljno navedeni u nastavku:

Marketing: za obradu mojih podataka od strane IVECO S.p.A.Company, u štampanom izdanju, automatskim ili elektronskim putem uključujući poštu ili e-poštu, telefonski (npr. automatski telefonski pozivi, SMS, MMS, faks) i na bilo koji drugi način (npr. kroz veb-stranice, mobilne aplikacije), sa ciljem slanja komercijalne komunikacije kao i oglašavanja proizvoda i usluga.

Marketing trećih strana: komunikacija mojih podataka filijalama i članicama kompanije IVECO S.p.A.Company, grupe CNH Industrial Group, kao i ovlašćenim prodavcima i njihova distribucija i obrada u svrhe slanja komercijalne komunikacije, kao i oglašavanja njihovih proizvoda i usluga radi obavljanja istraživanja tržišta.