Mobility Care usluga je dostupna do 3 godine za vaše vozilo
Putujte mirno do 1.000.000 KM


Preuzmi brošuru


Mobility Care

Usluga Mobility pruža sigurnost i zaštitu u slučaju kvara svih OK TRUCKS vozila, uključujući šlepanje i popravku na cesti, što je korisno za komercijalna vozila i motorna vozila u svakoj situaciji. Mobility Care također se može kombinovati s garancijom Iveco pogonske grupe.

* Pokrivenost čitave Europe putem specijalizovane post - prodajne mreže
* Vrijedi do 3 godine
* Posebni telefonski broj 24/7 servisa
* Višejezični pozivni centar

Molimo da popunite obrazac. Uskoro ćemo Vas kontaktirati

Molimo unesite telefonski broj.
Neispravna e-mail adresu.

Обавезна поља су означена са *.

Молимо одговорите на све наредне изјаве

Pročitao/la sam Obaveštenje o privatnosti i dajem svoju saglasnost u svrhe i obrade koji su detaljno navedeni u nastavku:

Marketing: za obradu mojih podataka od strane IVECO S.p.A.Company, u štampanom izdanju, automatskim ili elektronskim putem uključujući poštu ili e-poštu, telefonski (npr. automatski telefonski pozivi, SMS, MMS, faks) i na bilo koji drugi način (npr. kroz veb-stranice, mobilne aplikacije), sa ciljem slanja komercijalne komunikacije kao i oglašavanja proizvoda i usluga.

Marketing trećih strana: komunikacija mojih podataka filijalama i članicama kompanije IVECO S.p.A.Company, grupe CNH Industrial Group, kao i ovlašćenim prodavcima i njihova distribucija i obrada u svrhe slanja komercijalne komunikacije, kao i oglašavanja njihovih proizvoda i usluga radi obavljanja istraživanja tržišta.