STRALIS KORIŠTENA VOZILA
NISKI TEGLJAČI 2015

CENA OD 22.500 EUR

JOKER PROMO 5.000 EUR MOŽEŠ DA KORISTIŠ KAKO TI ŽELIŠ

kupi servis, opremu ili dodatke za 5.000 EUR

* Ova ponuda važi samo za kompanije sa sedištem u Srbiji kada kupuju polovni IVECO Stralis mega tegljač  2015 godina proizvodnje. Uslov je registracija vozila u Srbiji. Slike su samo za ilustraciju.

Molimo da popunite obrazac. Uskoro ćemo Vas kontaktirati

Molimo unesite telefonski broj.
Neispravna e-mail adresu.

Обавезна поља су означена са *.

Молимо одговорите на све наредне изјаве

Pročitao/la sam Obaveštenje o privatnosti i dajem svoju saglasnost u svrhe i obrade koji su detaljno navedeni u nastavku:

Marketing: za obradu mojih podataka od strane IVECO S.p.A.Company, u štampanom izdanju, automatskim ili elektronskim putem uključujući poštu ili e-poštu, telefonski (npr. automatski telefonski pozivi, SMS, MMS, faks) i na bilo koji drugi način (npr. kroz veb-stranice, mobilne aplikacije), sa ciljem slanja komercijalne komunikacije kao i oglašavanja proizvoda i usluga.

Marketing trećih strana: komunikacija mojih podataka filijalama i članicama kompanije IVECO S.p.A.Company, grupe CNH Industrial Group, kao i ovlašćenim prodavcima i njihova distribucija i obrada u svrhe slanja komercijalne komunikacije, kao i oglašavanja njihovih proizvoda i usluga radi obavljanja istraživanja tržišta.